PRATS ARQUITCTURA | Interiorisme
16034
page-template-default,page,page-id-16034,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

El nostre objectiu es posar a la seva disposició els nostres serveis i coneixements per aconseguir un nou concepte que compleixi totes les seves expectatives funcionals i estètiques per el seu habitatge o negoci, adaptant-nos a les seves necessitats i ajudant-lo a crear espais únics,  originals i pràctics.

HOME STAGING

Millorar estètica de la distribució d’un habitatge amb mínima intervenció i selecció de mobiliari per impulsar la seva comercialització. Exemple: per a vendes i lloguers.

INTERIORISME EN REFORMES

Assessorament i consultoria en la millora de les distribucions i l’aprofitament de l’espai en habitatges i  negocis.

INTERIORISME EN OBRA NOVA

Gestió Global del Projecte d’interiorisme en habitatges; (intervenció reforma total o d’obra nova) . Acompanyament al client en totes les fases d’un projecte amb col·laboració de l’arquitecte, des de l’elaboració del briefing, primeres propostes, el projecte creatiu, fins a l’execució i direcció d’obra

ASSESSORAMENT EN DECORACIÓ

Pots sol·licitar una consulta amb un professional per hores. Podem anar ala seva casa o negoci i oferir-algunes idees fresques, per aconseguir una millor distribució del mobiliari existent o proposar nous esquemes de color.

Cèdules habitabilitat o segona ocupació

Servei de gestió de cèdules d’habitabilitat o segona ocupació.
La cèdula d’habitabilitat d’un immoble és el document que certifica la seva idoneïtat per al seu ús com a habitatge, i actualment és necessari per a realitzar moltes gestions relacionades amb la compra i ocupació d’un habitatge, com és demanar una hipoteca o donar-se d’alta de la llum .

Per obtenir una cèdula d’habitabilitat, només cal que es posi en contacte amb nosaltres. En breu passarem a certificar l’habitatge, lliurant-li la certificació d’habitabilitat i tramitant el mateix dia la sol·licitud de la cèdula d’habitabilitat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Per obtenir la cèdula d’habitabilitat, cal que l’immoble estigui registrat com a habitatge. Si no és així, ha de legalitzar el canvi d’ús.

Què són les cèdules d’habitabilitat?

La cèdula d’habitabilitat és el document que acredita el Compliment dels Requisits mínimis d’habitabilitat establerts al decret 141/2012 de la Generalitat de Catalunya. Te la Funció d’acreditar, a més que l’habitatge és habitable, la solidesa de l’edifici, i de continuar vetllant perquè a els Habitatges compleixin i sobretot mantinguin unes condiciones d’habitabilitat dignes al Llarg del temps.

La cèdula d’habitabilitat, que caduca als 15 anys, és obligatòria per tots els habitatges, i es necessita per llogar i vendre un habitatge i perquè les companyies d’aigua, gas, electricitat i telecomunicacions facin el subministrament als habitatges.

Per obtenir-la, contacti amb nosaltres: ens encarregarem de tot.
Normativa vigent actualment.

Norma principal reguladora dels requisits d’habitabilitat i la cèdula d’habitabilitat:

Decret 141/2012, de 30 d’octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat.

Normativa complementària:
Decret 254/1985, de 6 de setembre de 1985, pel qual es concreta el caràcter provisional dels subministraments dels Serveis Públics.
Ordre de 8 d’octubre de 1984, sobre la inclusió del número de Cèdula d’Habitabilitat en els contractes d’arrendament i subministrament dels habitatges.

Ordre de 9 de setembre de 2003, sobre l’adaptació a l’ús de sistemes telemàtics del procediment d’atorgament de la cèdula d’habitabilitat.
Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge.